Folk med dette stjernetegnet lyver mest

15/06/2024 07:56

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Folk som har dette stjernetegnet har vist seg å ha en tendens til å lyve mer enn andre.

Enten det er for å berolige familien, imponere menneskene rundt dem, eller for å unngå potensielle konflikter på kontoret, har vi alle forvrengt virkeligheten på en eller annen måte.

Men med noen mennesker er det en vane eller en del av deres natur å fortelle løgner.

Mennesker født under Fiskenes tegn mestrer spesielt kunsten å lyve. Som kjærlighetstrener Nathalie Marcot sier, er dette stjernetegnet kjent for å 'arrangere virkeligheten etter eget ønske'. Når virkeligheten skuffer, 'vil de sørge for å forskjønne den slik de vil at den skal være like vakker som i drømmene deres'.

Og som oftest «er han ikke engang klar over det», presiserer hun. Videre understreker hun at dette karaktertrekket er tilstede fra barndommen, og sterkt påvirket av planetene.

Faktisk er tegnet til Fiskene styrt av Neptun, som blant annet symboliserer illusjon og løgner, men også av Jupiter, den største planeten i vårt solsystem, som igjen kan presse på for overdreven oppførsel.

De som er født under dette tegnet, vil ikke nøle med å skjule sannheten. De går til og med så langt som å fortelle historier for å tilpasse seg alle situasjoner og menneskene de omgås.

«De er ekte kameleoner og er flinke til å vri seg rundt hindringer», fortsetter Nathalie Marcot, som også er ekspert på indre tilknytning og relasjoner. Hun understreker imidlertid at dette er generaliseringer og derfor ikke passer for alle med dette stjernetegnet.

For å få en nøyaktig analyse av hvert tegns personlighet, må man ta hensyn til alle egenskapene til det astrologiske temaet. Ascendenten, månen og de andre planetene i fødselstemaet spiller også en rolle, heter det.

Et annet tegn som pleier å sladre så snart de får sjansen: Tvillingene. Personer født mellom 21. mai og 21. juni er kjent for å være "gode foredragsholdere".

"De kan ikke slutte å utveksle og prøve å få andre på deres side. Og for å nå sine mål er de klare for alle slags løgner," forklarer eksperten, som har en populær YouTube-kanal.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.