For få vet det: Her er klesklypetrikset som gjør tannbørsten din langt mer hygienisk

24/10/2023 23:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du finner ut hvor enkelt og nyttig trikset er.

Hvor setter du tannbørsten etter børsting? Kanskje du har en tannbørstekopp til formålet, men i verste fall havner tannbørsten på kanten av vasken.

Selve kanten av vasken er det perfekte stedet for bakterier å samle seg, og disse bakteriene er det siste du vil ha på tannbørsten din. Heldigvis finnes det en veldig enkel, men genial løsning på dette.

Alt du trenger er en klesklype. Ved å plassere en klesklype rundt tannbørsten din, kan du enkelt plassere den ved siden av vasken uten å bekymre deg for at tannbørstehodet berører den bakteriebelagte kanten.

I stedet svever hodet på tannbørsten fritt i luften, noe som er en noe mer hygienisk måte å oppbevare det på.

Dette smarte trikset krever minimalt med utstyr og tid, så sørg alltid for at du har en klesklype tilgjengelig når du pusser tennene.

Det er en enkel måte å beskytte tannbørsten din mot potensielle helserisikoer og holde den ren og bakteriefri. Så neste gang du pusser tennene bør du ta dette lille tipset i bruk og nyte en tannbørste som er fri for skadelige bakterier.

I videoen under kan du se hvordan det bør gjøres:

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.