Frisør advarer mot utbredte feil som altfor mange gjør når de vasker håret

25/01/2024 22:00

Sofie

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Frisøren har flere ganger opplevd at kunder har gjort feilen.

En frisør ved navn Matt Newman har nå delt en oppsiktsvekkende video på TikTok som har fått mange mennesker til å tenke nytt om måten de vasker håret på.

På profilen 'mattloveshair' på TikTok har han avslørt at mange gjør en vanlig feil når de vasker håret og at det får konsekvenser på sikt. Det skriver The Mirror.

"Du skyller ikke balsamen ut av håret godt nok," sier Matt i videoen hans, og understreker viktigheten av grundig skylling, og fortsetter: "Det er det. Det er hele tipset. Skyll bedre av balsamen."

Matt demonstrerer sin egen teknikk i dusjen som han mener kan forhindre hårskader, inkludert flisete tupper og brudd.

Det gikk opp for Matt hvor utbredt feilen er, da han flere ganger har lagt merke til at folk ikke får ut all balsam og sjampo.

"Selv om de ikke hadde klumper av balsam igjen, var det rester i håret som jeg bare kunne se ikke hadde blitt skylt godt nok ut," forklarer han.

For å unngå dette, anbefaler Matt å skylle håret i seksjoner. Du kan se mer om dette i TikTok-videoen, som du finner nederst i artikkelen.

Reaksjonene på Matts råd i kommentarfeltet vitner om relevansen: "Det var meg i dag. Jeg lurte på hvorfor håret mitt var fett," leser en bruker, mens en annen legger til:

"Jeg pleide å synes håret mitt bare var superfettete inntil for et år siden viste seg at jeg bare ikke skyllet balsamen min. skikkelig ut."

I videoen under kan du se hvordan han anbefaler hårvask.