Frisør deler sine tips: Disse frisyrene vil få deg til å se 10 år yngre ut

09/01/2024 16:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kanskje det er nærliggende å gi seg selv en makeover i det nye året?

Frisyrer har en imponerende innvirkning på ditt generelle utseende, da de kan gjøre deg enten sofistikert eller kjedelig. Valget av frisyre kan imidlertid også enten understreke din ungdommelighet eller få deg til å virke eldre enn din faktiske alder.

Dette er grunnen til at frisører alltid anbefaler sine kunder å velge en frisyre som harmonerer med deres personlighet, alder, yrke og livsstil. Darren James, eieren av en frisørsalong i L'Oréal, deler fem frisyrer som kan gi et mer ungdommelig utseende.

Lagdelt side

For kvinner som ønsker et kortere snitt med en vri, anbefaler Darren en side med lag. Han forklarer: "Hårklipp med lag er ikke bare for langt hår, de ser også fantastisk ut på de med kort hår. Denne typen bob gir et sofistikert og profesjonelt utseende uten å avsløre alderen din."

Pannelugg

Bangs er en fin måte å legge til "ungdomsfulle" funksjoner til looken din når den styles riktig. Darren legger til at det også kan «få ansiktet ditt til å se mindre ut», noe som kan ha en betydelig innvirkning på oppfatningen din av alder. Selv om lange smell er moderne, er det viktig å opprettholde en passende lengde for å unngå å dekke øynene.

Kort hårlengde

Myten om at eldre kvinner bør ha kort hår er for lengst borte. I dag prøver unge og fasjonable kvinner kortere hårklipp for et smart utseende. Darren hevder: "Det vil også få deg til å se minst fem til ti år yngre ut når du klipper håret kort."

Selv for de som foretrekker et mer strukturert snitt, kan en skulderlang frisyre gi ønsket «mer ungdommelig utseende».

Lange lag med lyse striper

Hvis du ikke er tilhenger av en kortere frisyre, prøv langt lagdelt hår med "ekte lyse striper". Ifølge håreksperten er disse lagene flotte for å gi dimensjon til ansiktet ditt, og når du legger til lyse striper kan det gi deg et yngre utseende.

Å ha en litt rotete stil er ikke dårlig når det kommer til å prøve en "ungdomlig og interessant" frisyre.

Darren anbefaler et utseende som ser ut som om du nettopp har våknet, da det kan få deg til å føle deg yngre og mer energisk. Dette vil gi mer personlighet og stil til utseendet ditt, fastslår frisøren.

Kilde: Express

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.