Genialt tips for å fjerne merker på gulvet: Tennisballer er overraskende effektive

10/02/2024 11:00

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Har du noen gang prøvd det tipset?

Har du noen gamle tennisballer liggende? Disse kan være nyttige hvis du leter etter en måte å fjerne merker på gulvene dine.

Det skriver Express.

Sosiale medier er et flott sted å finne oppfinnsomme rengjøringstips, som å gni et bananskall for å lysne skoene dine eller bruke sitronsaft til å skrubbe av smuss fra ovnen.

Et vidundermiddel

TikToker delte @sabrinasotoofficial et hack for å fjerne merker fra slitte gulv raskt og enkelt med en gammel tennisball.

I et videoinnlegg på sosiale medier delte hun en video der hun viste hvordan man enkelt kan bli kvitt stygge riper.

Hun viste at å gni en tennisball på skrapemerket lett fjerner merket på sekunder.

I videon bruker hun et eksempel der barna hennes har tegnet på gulvet med fargestifter, men trikset fungerer med alle slags overfladiske riper.

"Hvis barna dine tilfeldigvis får [fargestifter] på gulvet på en eller annen måte, har jeg den raskeste tingen å gjøre. Få en tennisball og bare gni taggen med en gang.

Fungerer på gamle merker

@kamikeepsitclean prøvde også trikset. Med et gammelt merke sa hun at det tok omtrent 15 sekunder med gnidning, og det meste av taggen ble fjernet fra gulvet.

Men etter å ha prøvd den på en nyere slitasje, fjernet den merkene umiddelbart.

Hun skrev: "4/5 [stjerner], jeg ville sannsynligvis bruke dette hacket igjen."

I @sabrinasotoofficial videoene kastet hun også et annet nyttig tips ved hjelp av tennisballer, spesielt å kaste rene tennisballer i tørketrommelen hjelper klærne til å tørke raskere.

Hun sa: "I stedet for de dyre ullballene du kan kjøpe, bare legg to av disse i tørketrommelen, og du vil redusere tørketiden."