Genialt triks: Derfor bør du alltid ha en mynt i fryseren

19/05/2023 15:50

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når du leser hvorfor Sheila legger en mynt i fryseren, vil du gjerne gjøre det samme.

Skal du reise bort er det ofte flere ting som må ordnes hjemme før du reiser. Det er planter som må vannes, postkasser som må tømmes, og kanskje må man også sikre seg mot innbruddstyver med ulike triks.

Det er imidlertid ett område som mange nok ikke anser som du kan sikre. Folk har mye deilig i fryseren, men hvis strømmen går mens du er borte, kan maten bli ødelagt.

Du kan se at ulike apparater blinker og du vet at strømmen har gått, men du aner ikke om maten er helt tint og dermed blitt dårlig.

Men nå er det delt et triks på nett som mange synes er ganske genialt. Facebook-bruker Sheila Pulanco Russell skriver at alt du trenger er litt vann, en kopp og en mynt.

"Sett en kopp vann i fryseren. La vannet fryse og legg deretter en mynt på toppen før du forlater fryseren. Hvis mynten har falt til bunnen av koppen, betyr det at all maten er tint og du bør kaste det vekk det ut," skriver hun og fortsetter:

"Men hvis mynten er på toppen, betyr det at maten er ok. Det er alltid lurt å ha denne i fryseren. Mange er fornøyde med trikset."

Du kan også lese om trikset her.