Han gjør tannkremtrikset alle bileiere burde vite: Se magien skje

11/11/2023 17:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du ser hva trikset gjør, vil du gjøre det samme.

Har du noen gang vurdert tannkrem som en redningsmann i kampen mot skitne aluminiumsfelger? Hvis ikke, kan det være lurt å vurdere det.

Det viser seg at tannkrem er en effektiv løsning for å gjenopprette glansen på felgene dine på en rask og enkel måte ifølge Youtuberen 'Smart Fox'.

Gjennom sine litt slitende egenskaper er tannkrem faktisk en fantastisk alliert i kampen mot skitne felger. Det er imidlertid avgjørende å velge en tannkrem uten ekstra slipende partikler for å unngå skader.

Det er alltid lurt å teste trikset på et sted hvor det først ikke er synlig. Begynn med å fukte felgene lett. Påfør deretter tannkremen på en klut og gni den forsiktig over kantene.

Du vil umiddelbart se hvordan skitten forsvinner som dugg før solen. Skyll kluten etter bruk og tørk felgene grundig.

Avslutt prosessen ved å skylle felgene grundig for å fjerne tannkremrester. Som et resultat vil felgene dine skinne med renslighet.

La tannkremen forvandle de skitne felgene dine til skinnende hjul.

Nedenfor kan du se resultatet av trikset.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.