Han heller ris over den våte servietten: Da skjer magien som får deg til å gjøre det samme

25/10/2023 07:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det virker sprøtt, men det er faktisk ganske genialt.

De fleste norske hjem har både ris og våtservietter. På den annen side er det svært få som har tenkt på hva som ville skje hvis de to tingene nå ble kombinert.

Selv om du kanskje ikke umiddelbart tror det, kan du oppnå en synergistisk effekt.

For å utføre det geniale trikset må du først og fremst finne frem våtserviettene og risen. Ta en våtserviett ut av pakken og legg den flatt på et bord eller lignende og legg 2-3 ss oppå våtservietten.

Tilsett deretter noen dråper av favorittoljen din. Nå må du ta tak i våtservietten i alle fire hjørner og knytte en knute på toppen eller vikle et strikk rundt den.

Dette skaper en liten veske som du kan plassere i skapet eller hvor som helst i hjemmet ditt. Risen absorberer oljen og frigjør duften over tid, og skaper en behagelig og vedvarende aroma i rommet.

Når du kjenner at duften forsvinner, tilsett bare noen flere dråper av den essensielle oljen til risen for å friske opp duften.

I videoen under kan du se hvor enkelt det er.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.