Han heller vaskemiddel i toalettet: Se så hva som skjer

10/06/2024 16:24

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Har du noen gang vurdert å bruke vaskemiddel til å rengjøre toalettet ditt? Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk et effektivt triks som kan gjøre toalettet ditt skinnende rent.

Vaskemiddel er kjent for sin evne til å fjerne skitt og flekker fra klær, men det er også utrolig effektivt til å rengjøre toaletter. Dette er fordi vaskemiddelet inneholder overflateaktive stoffer som gjør at smuss og avleiringer løsner.

I tillegg inneholder vaskemidlet vannmyknere som fjerner kalk- og urinavleiringer. De antibakterielle blekemidlene i vaskemiddelet er også en fordel for toalettet.

Slik gjør du det

For å rengjøre toalettet med vaskemiddel må du først skylle én gang slik at toalettet er lett fuktig. Deretter heller du omtrent en halv kopp vaskemiddel i toalettet ditt slik at det virkelig er vaskemiddel overalt.

Vent deretter i ca. 15-20 minutter, da kan vaskemiddelet utvikle sin fulle rengjøringseffekt.

Når mykgjøringstiden er over er det bare å tørke av toalettet en gang til med toalettbørsten og deretter skylle en gang.

Og allerede nå skal toalettet skinne igjen og alt ser veldig pent og rent ut! Så neste gang du står overfor en skitten toalettskål, bør du vurdere å strekke deg etter vaskemiddelet i stedet for toalettrenseren.

Du vil bli overrasket over hvor effektivt det er!

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.