Han kaster en stålullsvamp med dette pulveret i vaskemaskinen: Se magien skje

07/02/2024 21:00

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Youtube
Bare vent til du ser magien skje.

Mange norske hjem sliter med det samme irriterende problemet - nemlig en vaskemaskin som ikke lenger går så effektivt som den en gang gjorde.

Det er ofte forårsaket av opphopning av smuss og kalk, men det viser seg nå at løsningen på dette utbredte problemet sannsynligvis allerede eksisterer i hjemmet ditt. Alt du trenger er natron og en stålullsvamp.

Denne miljøvennlige og skånsomme metoden for rengjøring og vedlikehold av vaskemaskinen kan fornye apparatets effektivitet og forlenge levetiden.

Først av alt må du legge 50 gram natron i trommelen til vaskemaskinen. Da må du kaste en stålullsvamp der inne, og da er du faktisk allerede klar til å utføre metoden.

Det er viktig at ingen klær kommer inn i vaskemaskinen når du gjør dette.

Etter å ha startet maskinen på 90 grader, la den gå i 15 minutter, hvorpå den skal pause den for å fjerne stålullsvampen.

La deretter vaskemaskinen fortsette og fullføre programmet. Denne prosedyren sikrer at både trommelen og de indre rørene rengjøres grundig, noe som forbedrer maskinens ytelse og kan forlenge levetiden betydelig.

Forbrukerne oppfordres til å dra nytte av denne kostnadseffektive og miljøvennlige løsningen, som bruker vanlige husholdningsprodukter for å bekjempe et utbredt problem.

Du kan se magien skje i videoen nedenfor: