Han lager sølvpapir trikset, som svært få kjenner til: Når du ser det, vil du gjøre det samme

31/01/2024 23:00

redaktion

Livsstil
Foto: YouTube
Trikset er intet mindre enn genialt.

I vår moderne verden har fjernkontroller blitt en uunnværlig del av hverdagen vår, og kontrollerer alt fra TV-ene våre til strømmeenheter og mer.

Men hva gjør du når batteriene i fjernkontrollen plutselig går tomme og du ikke har noen erstatningsbatterier i nærheten?

I et slikt tilfelle er sølvfolie svaret på alle dine problemer.

Slik gjør du det

  • Start med å ta ut begge batteriene fra fjernkontrollen. Dette er viktig for å forhindre kortslutning eller skade på fjernkontrollen.

  • Ta et mindre stykke sølvpapir og brett det til det passer inn i fjernkontrollen. Sølvpapiret skal nå fungere som en slags strømleder.

  • Sett så inn det lille sølvpapiret i enden der det ikke er fjær – og sett deretter inn batteriet på vanlig måte. (Se videoen nederst i artikkelen hvis du er i tvil).

Sølvpapiret fungerer som en midlertidig bro som forbinder de to batteriene og gir nok strøm til å få fjernkontrollen til å fungere.

Selv om dette trikset ikke er en langsiktig løsning, kan det hjelpe deg med å administrere TV-en eller andre enheter i en klemme til du får tak i de riktige batteriene.

Så neste gang batteriene i fjernkontrollen dør, ikke få panikk – du kan teste dette trikset.

MERK: Dagens.no har ikke testet dette trikset, og kilden til artikkelen er videoen nedenfor.

Nedenfor kan du se en video av ham som deler dette trikset med resten av verden, eller så kan du klikke her.