Han legger aluminiumsfolie i kokende vann: Se magien som skjer

15/01/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Trikset kan gjøre underverker.

De færreste har sikkert tenkt på å koke aluminiumsfolie i en panne, men overraskende nok kan denne enkle handlingen gjøre underverker for bestikket ditt.

Det viser seg at du på en ganske ukonvensjonell, men effektiv måte, kan gjenopprette glansen til bestikk ved å bruke noen få ting du sannsynligvis allerede har hjemme.

Slik gjør du det

Først av alt må du finne de tingene du trenger:

  • En stekepanne

  • Vann

  • Noen kuler med aluminiumsfolie

  • Litt salt

  • Bakepulver

Når du har funnet alle tingene ovenfor, kok opp vannet i pannen. Mens vannet varmes, ta en spiseskje med bakepulver i vannet.

Deretter må du tilsette litt salt i vannet, noe som er viktig fordi det er nøkkelen til å aktivere den kjemiske reaksjonen som er nødvendig for dette trikset.

Når vannet koker og folien er på plass, er det på tide å tilsette bestikket. Det er viktig at bestikket er helt nedsenket i vannet og i kontakt med folien.

Denne kombinasjonen skaper en reaksjon som gjenoppretter den opprinnelige skjønnheten til bestikket. La bestikket ligge i blandingen i ca. 10-15 minutter og la det avkjøles.

Etter at det er avkjølt, skyll bestikket under rent vann og du vil oppdage at bestikket ditt vil skinne som nytt. I videoen under kan du se hvor effektivt trikset er.