Han setter dette opp under toalettsetet og venter i 30 minutter: Bare vent til du ser resultatet

27/05/2024 21:22

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Altfor mange glemmer å rydde under toalettkanten.

Mange av oss er veldig nøye når det gjelder å holde toalettene rene, men det er én viktig detalj som de fleste overser – rett under toalettkanten.

Er du i tvil om den raskeste og enkleste måten å få rengjort den glemte delen av toalettet, viser en ny video på YouTube en strålende metode for hvordan du gjør det.

Videoen kan ses nederst i artikkelen.

Superenkelt

En måte å rengjøre overflatene under toalettkanten på er å bruke vanlig husholdningseddik. For å utføre metoden, start med å helle en passende mengde eddik i en bolle.

Deretter må du legge flere stykker toalettpapir i bollen slik at de er helt gjennomvåt i eddik.

Etter det kan du forsiktig legge toalettpapiret opp under kanten av toalettskålen, og her må du la det stå i ca 30 minutter. Eddiken virker effektivt for å løsne og fjerne inngrodd smuss og kalkavleiringer.

Etter anbefalt tid må du på toalettet, og så må du begynne å pusse. Når du har kjørt børsten rundt kanten noen ganger må du skylle igjen, og toalettet ditt vil nå være helt rent – ​​også under toalettkanten.

Denne metoden er ikke bare effektiv, men også enkel å implementere i din rutinemessige rengjøringsprosess. Gjør deg selv en tjeneste og optimer toalettrengjøringen med denne geniale løsningen.

Videoen nedenfor viser hvordan du gjør det.