Han setter en klesklype på dusjhodet: Årsaken vil overraske deg

11/08/2023 20:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vanligvis bruker du en klesklype til å henge klærne til tørk, men faktisk kan du bruke den til noe helt annet.

Har det noen gang streifet deg at en enkel gjenstand som en klesklype har evnen til å gjenskape duftopplevelsen i hjemmet ditt? Det kan virke overraskende, men en klesklype har faktisk potensial til å gjøre langt større formål enn bare å fungere som bærer av våte klær.

Ved å dra nytte av denne smarte metoden, kan du forvandle hjemmet ditt til en oase av behagelige dufter.

For å gjøre bruk av dette trikset, må du først finne en klesklyppe av tremateriale.

Deretter legger du til noen dråper essensiell olje til den, noen dråper babyolje eller legger den i vann sammen med en håndfull vaskemiddelperler.

Disse trinnene vil bidra til å infisere klesklypen med en behagelig duft.

Nå kan du ganske enkelt sette dem på et passende sted i hjemmet ditt, kanskje på blomsterpottene, på radiatoren, ved dusjdøren eller et annet sted der de ikke er umiddelbart iøynefallende.

På denne enkle måten vil klesklypen alltid sørge for at en behagelig og frisk duft fyller rommet ditt. Hvis du aldri har prøvd dette trikset før, er det absolutt verdt å prøve!

Ikke bare er denne metoden enkel å utføre, den representerer også en økonomisk måte å opprettholde en duftende atmosfære i hjemmet ditt. Så neste gang du kommer over en klesklype i tre, ser du den kanskje i et nytt lys – som mer enn bare en enkel gjenstand for å henge opp klær. Ved å bare legge til noen dråper olje, kan det bli en integrert del av ditt hjem duft strategi.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres finner du i videoen her under: