Han setter en klesklype på dusjhodet: Du vil aldri gjette hva resultatet er

26/07/2023 18:30

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Du vil garantert aldri gjette hvorfor han gjør akkurat denne tingen.

Har du noen gang tenkt på at en enkel gjenstand som en klesklype kan forvandle duften til hjemmet ditt? Det høres kanskje overraskende ut, men en klesklype kan faktisk brukes til mye mer enn bare å henge klær til tørk.

Med dette smarte trikset kan du få hjemmet ditt til å lukte fantastisk behagelig. For å utføre dette trikset, finn først en klesklype av tre.

Påfør deretter noen dråper eterisk olje på den, litt babyolje, eller legg den i vann med noen vaskemiddelperler. Dette vil få klesklypen til å lukte behagelig. Nå må du bare henge dem et sted i hjemmet ditt.

Det kan være på blomsterpotter, på radiatoren, på dusjdøren eller et annet sted hvor de ikke er direkte synlige.

På denne måten sørger klesklypene for at det alltid lukter skikkelig behagelig og friskt i leiligheten din. Hvis du aldri har prøvd det før, prøv det!

Dette trikset er ikke bare enkelt å gjøre, men det er også en økonomisk måte å holde hjemmet ditt på en frisk lukt. Så neste gang du ser en klesklype av tre, vil du kanskje tenke på den som mer enn bare en gjenstand for å henge klær til tørk.

Med noen få dråper olje kan den bli en del av duftstrategien for hjemmet.

Du kan se i videoen nedenfor hvordan du kan gjøre det:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.