Har du hard mage? Magisk 'knapp' på kroppen får deg til å drite med en gang

13/07/2023 19:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du problemer med å kvitte deg med avføringen, finnes det en smart snarvei som umiddelbart får tarmen i gang.

Du har kjent på det hele dagen, og selv om det ble chili con carne til lunsj, blir du bare ikke kvitt den oppblåste magen.

For bak magen rumler det rundt i tarmene, og det hadde vært fantastisk om du kunne skli ut på porselenstronen og gi den gass. Men den ser ikke ut til å ville ut. Hvem vet ikke det?

Men faktisk finnes det et smart triks som ikke involverer absurde mengder kål eller flere liter espresso, men i stedet et helt spesifikt punkt på kroppen som passende kan kalles 'den brune knappen'.

'Det magiske punktet' er plassert omtrent tre fingre bredt under navlen, hvor du med et fast trykk med tre fingre kan starte prosessen og komme deg på tønnen.

Det høres sprøtt ut, men faktisk er poenget godt kjent i akupunkturens verden, hvor trykk på punktet kan lindre magekramper, menstruasjonssmerter og forstoppelse.

Knappen aktiveres ved å slå tre fingre sammen og trykke godt på punktet i noen minutter mens du puster dypt. Men før du trykker på den brune knappen er det lurt å ha et toalett i nærheten, ellers kan det gå veldig galt.

Foto: Privat. Ved å måle med dine egne fingre kan du finne din egen "knapp".

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.