Her er 5 ukjente søppelbøttetriks som få nordmenn kan: Triks nummer 4 er genialt

13/10/2023 20:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det er ikke mange nordmenn som benytter seg av disse triksene.

Søppelkassen er en uunnværlig gjenstand i ethvert hjem.

Det er imidlertid ikke mange som er klar over at det er fem smarte og kanskje overraskende triks som kan forvandle avfallshåndteringen din.

Selv om de fleste sjelden bruker disse ideene, bør alle prøve dem, siden fordelene er store.

Unngå sammenfiltring av poser

Hvis søppelsekken din stadig sitter fast i søppelbøtta, kan du gjøre livet enklere ved å bore to hull i sidene av søppelbøtta. Dette lille trikset sørger for at posen trekkes ut uten problemer.

La søppelsekker stå i bunnen

Plasser rullen med søppelsekker i bunnen av søppelbøtten. På denne måten har du alltid en ny pose for hånden når du skal bytte ut den gamle.

Unngå væske i bunnen

Hvis søppelbøtten din ofte ender opp med væske i bunnen, kan du legge et lag med avispapir i bunnen. Den fungerer som en væskeabsorberende barriere, som gjør den enkel å fjerne og erstatte ved en ulykke.

Bruk klesklyper

For å holde søppelposen sikkert på plass, kan du bruke klesklyper på sidene av søppelbøtta. Ønsker du i tillegg en fin duft, kan du dryppe noen dråper eterisk olje på klesklypen, slik at bingen alltid tar imot deg med en frisk aroma.

Luktfjerner

Klipp et sanitetsbind i to og lag en liten åpning (som vist i videoen nederst i artikkelen, red.). Dryss natron i vevet og plasser den i bunnen av beholderen. Bakepulver er en effektiv luktfjerner og vil etterlate beholderen med en behagelig duft.

Du kan se alle triksene som utføres nedenfor.