Her er grunnen til at du aldri bør bruke vannkoker på hotellet

13/03/2024 23:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Du vil aldri gjette hva hotellets vannkoker har blitt brukt til.

Når vi overnatter på hotell, forventer vi et visst nivå av komfort og bekvemmelighet, som ofte innebærer tilstedeværelse av en vannkoker på rommet.

Den lille bekvemmeligheten har blitt en selvfølge for mange reisende som gleder seg til en varm drink på rommet uten mye stress. Men en åpenbaring vil nok få deg til å tenke deg om to ganger før du bruker hotellrommets vannkoker.

Folk har brukt vannkokeren til...

En viral video har skapt oppsikt ved å avsløre at noen gjester bruker vannkoker på hotellrommene til formål de opprinnelig ikke var ment for – som å vaske det skitne undertøyet sitt.

Avsløringen kommer fra ulike internettfora, der folk har beskrevet hvordan de har brukt vannkokeren til å vaske undertøy når de har gått tom for vann.

Selv om hotellpersonalet naturlig nok renser vannkokerne mellom hver gjest, har tanken på at ens vannkoker tidligere kan ha fungert som en improvisert vaskemaskin fått mange til å rynke pannen.

Neste gang du står på et hotellrom med en vannkoker, kan det være verdt å vurdere hvilken historie akkurat den vannkokeren har vært en del av før du bestemmer deg for å bruke den eller ikke.

Nedenfor kan du se videoen, som er kilden til artikkelen:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.