Her er tingene som menn egentlig ikke kan utstå hos kvinner

06/09/2020 19:40

Emma

Livsstil
Menn er enkle skapninger, men noen ting kvinner gjør er helt uutholdelige.

En bruker på reddit-nettverksforumet har stilt et spørsmål som har fåt svar av hundrevis av menn.

- Hva er det verste kvinner gjør som de synes er sexy, men egentlig ikke er?, er spørsmålet som har brakt tilbake veldig mange interessante svar.

Vi har satt sammen noen av dem her.

1. Overdreven sol brun

Det spiller ingen rolle for meg om det er falskt eller ekte. Når du ser ut som en skinnsofa, har du gjort noe galt, skriver Eufori110.

2. 'Duckface'

- Duckface er det dummeste som noensinne har vært populært blant jenter på sosiale medier. Nei, jeg vil ikke se hvordan du ser ut når du er halvveis gjennom en nysing, skriver RandomScreenNames.

3. Hjelpeløshet

- Kanskje det er aldersrelatert, men få ting for meg til å løpe så langt unna som mulig, som når en jente er frustrert over en veldig enkel oppgave, og de er åpenbart venter på en "ridder" som kan hjelpe dem, skriver farmingdale.

4. Snakker med baby stemme

- Det er ikke så mye den babystemmen jeg hater, men det faktum at jenter later til å være dumme fordi de synes det er søtt, skriver syntoblind.

5. Fjerner sine egne øyenbryn og trekker nye

-Jeg datet en jente i månedsvis da jeg ikke visste at hun gjorde det. Jeg fikk nesten hjertestans da jeg så henne komme ut av badet uten øyenbryn. Hun så ut som Voldemort, skriver heliotach712.

6. Tar på høye hæler og klager

-Jeg elsker kvinner i høye hæler, men når de ikke orker å bære dem, bør de la dem bli hjemme. Så da bør du ta med flate sko som kan byttes for når de andre blir ubehagelige, skriver Vomath.

7. Når de forteller om alle mennene som ønsker dem

- Jeg tror de fleste jenter gjør det fordi de ønsker å virke mer attraktive, men de fleste menn jeg vet heller vil ha en grov diamant enn en kvinne som allerede er en haug med menn etter, skriver i_am_very_attractive

8. Beskriver seg selv som en prinsesse eller diva

- Jeg slo opp med en jente jeg begynte å date nylig. På den andre daten sa hun at hun hatet drama - gjett hva som skjedde videre, skriver chewbaccafart.

9. Når de ikke kan akseptere et kompliment

- Når du har gitt dem et kompliment og de begynner å diskutere hvorfor det ikke er sant. Du er vakker, og jeg vil rett og slett ikke sitte og diskutere dette med deg når alt du vil er å høre er at jeg sier det igjen, skriver the_bubble_bowl