Ny undersøkelse viser: Disse symptomer kan være tegn på koronavirus

27/07/2020 14:07

Emma

Nyheter
Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix
Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix
En undersøkelse fra King´s College London viser at det kan være nye symptomer assosiert med koronaviruset. Derfor kan det være en ekstra ting å følge med på.

Mens vi her i Norge er begynt å ha veldig god kontroll over koronaviruset, spredte viruset seg dessverre ganske fort i andre land. 

Spesielt i Amerika har de store problemer med viruset, der Miami nå kalles det nye ‘episentret’.

De utenlandske mediene er derfor fortsatt fulle av informasjon angående koronavirus, og nå ser det ut til at nye symptomer på viruset har dukket opp. 

Forskere fra King´s College London har sluppet en ny studie som ser på data fra 336 837 brukere på appen deres som sporer symptomer på koronavirus. Det skriver DailyStar.

Så mange hadde symptomene 

27 157 av brukerne hadde blitt testet for koronavirus, og her hadde 7,4 prosent testet positiv for viruset. Av disse koronapasientene ble det funnet at 8,8 prosent hadde rapporterte at de opplevde hevelse i huden og utslett. 

Dr. Mario Falchi, som ledet studien, bemerket også at hudproblemer vanligvis varte lenger enn de mest typiske symptomer som folk assosierer med viruset. 

I følge studien opplevde omtrent 11. infiserte personer med koronavirus utslett eller hudproblemer assosiert med infeksjonen. 

Utslett kan derfor være et symptom på å bli smittet med koronavirus, men det er fremdeles ikke nok data til å støtte at det er 100 prosent sikkert.