Hollywood-stjerner avslører sine supertips for helse

28/08/2023 13:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er noen av Hollywood-stjernenes helsetips – som holder dem unge.

Helse og skjønnhet går hånd i hånd. Noen som har forstått det er Lindsay Lohan, Jennifer Aniston og Elle McPherson. Lindsay Lohan, som slo gjennom for lenge siden med filmen «Mean Girls», kom i vår med nyheten om at hun venter sitt første barn med ektemannen Bader Shammas.

Lindsay Lohan (37)
Stjernen, som har fylt 37 år, har avslørt til Cosmopolitan magazine at hun "elsker ikke-invasive behandlinger" for ansiktet hennes. En annen ting hun gjør, som alle kan gjøre hjemme, er meditasjon.

– Jeg elsker å løpe på tredemølle. Det er min favoritt måte å slippe løs på. Og jeg mediterer om morgenen. Jeg mediterer faktisk i dusjen.

Lindsay snakker også om viktigheten av å ha støtte fra folk rundt seg, for eksempel mannen hennes, som hun beskriver som «en veldig morsom person». Hun snakker også om viktigheten av balanse i livet. Når hun har tid, liker hun å unne seg hobbyen sin; bevisst vintage shopping.

Elle MacPherson (59)
Supermodellen Elle MacPherson, 59, elsker naturopplevelser og liker å være utendørs.

– Jeg har innsett at det viktigste er å ha det bra på innsiden – kropp, sjel, følelser og ånd... Og det fantastiske biproduktet er at det ofte reflekteres på utsiden, skriver hun på Instagram.

– Jeg liker å ta et kaldt bad etter at jeg har trent og etter det tar jeg en matcha (en type te) i solskinnet før jeg gjør meg klar for dagen, røpet hun i et intervju med The Gloss.

Elle setter også pris på den infrarøde badstuen på slutten av dagen.

– Den er perfekt for lymfesystemet, detox, avslapning og et morsomt alternativ til å møte vennene dine. Prøv det, råder stjernen.

Jennifer Aniston (54)
Jennifer Aniston ser omtrent lik ut som hun gjorde i TV-serien Friends der hun ble en verdensstjerne og stilikon over natten på 1990-tallet.

Hemmeligheten? Svaret er blant annet en kombinasjon av kosthold og trening, ifølge Women's health magazine.

Hun forteller at livet og jobben noen ganger kommer i veien. Ingen uke er helt lik, men hun holder listen høyt og har rutiner hun prøver å holde seg til.

– Det ideelle er fire treningsøkter på en uke og en dag som består mer av lange turer eller fotturer.

Høres det vanskelig ut? Jennifer Aniston forteller oss at du ikke trenger å fortsette å slite deg ut i en time for at det skal telle som trening.

– Du kan få en effektiv treningsøkt på tjue minutter, hvis det er det du har. Til og med ti minutter hvor du gjør noe for å få kroppen i gang. Det finner jeg trøst i, sier hun.

Foto: Shutterstock / Instagram

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.