Hun mistet den på gulvet ved et uhell - men så skjedde magien og nå gjør hun det ofte

24/10/2023 13:00

redaktion

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Moren har delt et genialt tips som hun oppdaget ved et uhell.

Flisgulv kan være en utfordring å vedlikeholde, spesielt når du er opptatt og ikke har hav av tid til å skrubbe dem. Men nå har en mor nettopp oppdaget en enormt effektiv måte å rense flisene på.

Hennes navn er Azure MacCannel, en amerikansk ekspert på området, delte en video på TikTok der hun avslørte oppdagelsen av hvordan hun kan bruke en avfettingsmiddel til å rengjøre gulvet mitt.

Metoden kan sees i videoen nederst i artikkelen.

"Jeg sølte ved et uhell dette avfettingsmiddelet på gulvet mitt og fant ut at det renser fugemassen uten å skrubbe," forklarer moren i videoen.

I videoen instruerer hun folk om hvordan de skal gjøre det. Først heller hun avfettingsmidlet rett på gulvet, så lar hun det sitte et øyeblikk, og så tørker hun lett av med en mopp – uten å måtte skrubbe.

Mange av følgerne hennes på det sosiale mediesiden fablet seg over tipsene hennes, og en av dem kommenterte til og med at hun må være "rengjøringsdronningen" på TikTok.

Har du mye fugemasse som må rengjøres på et flislagt gulv, er det derfor verdt å prøve dette tipset.

Det anbefales å teste spissen i et område der det ikke vil ha noen konsekvenser hvis det svikter før du forplikter deg til å svinge hele gulvet.

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også: