Hun stikker tannpirkere inn i en banan: Resultatet er utrolig deilig

31/07/2023 16:30

Sofie

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Banan spiller hovedrollen i denne deilige snacksen.

Banan, sjokolade og pannekaker passer perfekt.

Mange har sikkert prøvd å få tak i en crepe med banan og nutella, og de som har prøvd det vil nok si at det er deilig.

Hvis du er en av dem, her er en oppskrift du ikke vil gå glipp av! På TikTok kan du finne den perfekte oppskriften på en rask matbit eller om du vil lage desserttapas.

TikTok-kanalen @5.minute.recipes delte videoen, som har nesten 300 000 «likes» i skrivende stund, og alt du trenger er en banan, noen tannpirkere og litt pannekakerøre.

Skal du gjøre det ekstra deilig er litt Nutella eller sjokoladesaus også lurt. Se hvordan du lager den deilige dessertsnacksen i videoen nedenfor:

Så du bare setter inn 5-7 tannpirkere i en skrelt banan, kutter bananen slik at hver bit har en tannpirker, og dypper bitene i pannekakerøre.

De skal så serveres i varm olje, og så er den klar til å spises som et deilig mellommåltid eller som en del av en utsøkt desserttapas – eventuelt med sjokoladesaus eller Nutella som dipp.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.