Hvilken sovestilling er din favoritt? Svaret ditt vil fortelle mye om deg

05/04/2024 08:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvilken sovestilling foretrekker du?

Å prøve å sovne kan være frustrerende. Spesielt når du sliter med å finne den perfekte posituren.

De fleste har en favoritt-stilling å sove i, men få vet at den faktisk kan fortelle noe om både personlighetstype og egenskaper. Det skriver The Mirror.

Hvis du lurer på hvorfor du alltid finner deg krøllet sammen som en baby, eller hvorfor du alltid sovner på siden, har søvnekspert Samuel Dunkell avslørt hva det egentlig betyr.

Kroppens nattlige språk

Under studien utforsket Samuel sammenhenger mellom menneskers valgte posisjon og deres egenskaper, og en viss posisjon avslører at du har en selvbevisst personlighet, som det står i boken hans med tittelen "Sleep Positions: The Night Language of the Body".

Først og fremst fant studien at folk som sover på ryggen avslører at de er fokuserte, stille og sterke individer. De vil ha en tendens til å unngå konflikter og problemer og vil alltid fortelle sannheten.

Samuel oppdaget også at de er «veldig optimistiske og lever livet fullt ut». Imidlertid elsker de også å "være sentrum for oppmerksomheten". Disse driver heller ikke med «småsladder» og vil ta tid til å prioritere seg selv for «selvvekst og mental oppladning».

De som velger fosterstilling og krøller seg sammen som en baby sies å ha et "tøft" ytre, men er mye mer følsomme og sjenerte innvendig. Mer innadvendte, disse menneskene har en tendens til å være mer kreative i sin måte å uttrykke seg på.

De kan vise engstelige trekk og oppleve å bli overveldet i situasjoner – og «føle seg tryggest» rundt familie og nære venner. Samuel fant også at disse menneskene "vanligvis er stengt for nye opplevelser. De kan være redde for å bli forlatt eller utelatt."

De viljesterke

Sover du på magen betyr det at du er "viljesterk", en "eventyrer" og en "risikotaker". Å sove på magen viser at disse menneskene kan være direkte og virke harde, men innerst inne kan de også føle seg nervøse eller engstelige ettersom de liker å ha «kontroll».

Samuel sa også: "Folk som sover på magen kan også være impulsive, nære usikkerhet eller mangle selvtillit. Imidlertid er de flinke til å skjule eventuelle negative følelser," rapporterer Jagran Josh.

En av de mest populære stillingene: sidesover viser trekk ved å være en "avslappet og sosial" person. Han er typen som vil være komfortabel med å starte en samtale med hvem som helst i rommet.

En selvsikker person, det kan virke som om de "lett kan overtales", men innerst inne tar de hensyn til alt og kan "være ganske trege med å ta avgjørelser."

Disse fire sovestillingene kan deles inn i:

  • Sove på ryggen - Selvsikker, selvstendig og selvsikker.

  • Fosterstilling - Sjenert, innadvendt og usikker.

  • Sove på magen - Sensitiv, emosjonell og impulsiv.

  • Sidesove - Pleiende, medfølende og omsorgsfull.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.