Hvis dere klarer dere gjennom disse seks tingene, er dere meant to be

12/07/2021 14:29

Emma Sletta

Livsstil
Hvis dere klarer dere gjennom disse seks tingene nedenfor, skal dere være sammen resten av livet.

For det verre er forholdet greit, men hva med motgang?

Når krisen gnager og hverdagen ikke er morsom, kan det være utfordrende å få kjærligheten til å vare.

Men hvis du kan håndtere følgende 6 ting, så er det gode muligheter som du er ment for hverandre, ifølge Goodhousekeeping:

1. Innredning av hjemmet. Hvis du kan gå med på å dekorere ditt nye felles hjem uten å slå opp, er det et godt tegn. Hvis du kan godta hans stygge store datamaskin midt i stuen, og han kan godkjenne dine utallige kjæledyrbilder i hvilken som helst vinduskarpe, er du en god match.

2. Ferien fra helvete. Din første virkelige ferie sammen ender opp med å gå veldig galt, selv om du hadde håpet at det ville være en perfekt og romantisk tur. Hotellet er skittent og fylt med, du får en urolig mage på den andre dagen, det regner over hele ferien og du strand på flyplassen på vei hjem. Hvis du kan ta den opplevelsen med et lite smil og uten å drepe hverandre, har du et sterkt forhold.

3. Dårlige venner. Du liker ikke kjærestens gode venn. Men hvis du kan ha et lignende forhold, ser fremtiden lys ut. Husk at du ikke kan velge partnerens venner, og at førsteinntrykket kan være feil.

4. Møte med kjærestens foreldre. Å møte dine "svigerforeldre" for første gang er alltid litt av en prøvelse, fordi liker de en eller ikke? Det er et stressende møte uansett hva, spesielt hvis de hater deg. Men hvis du kan gjøre dem som deg, er forholdet absolutt verdt å bygge videre på.

5. En tur på Ikea. Hvis du har handlet på Ikea uten å unnslippe exit eller komme inn i en krangel, forteller den deg at du er opp til noe ekte. Og til slutt, hvis du kan sette sammen et skap fra Ikea uten å bli gal, skal du gifte deg en dag.

6. Mutters alene i verden. Du blir invitert til en fest der alle kjenner hverandre bortsett fra deg - og selv om det blir vanskelig, går du og holder ut med å være litt ute av samfunnet. Og hvis du kommer deg gjennom dette sosiale marerittet med for mange sjetonger og for mye plass på en tom sofa, så er du godt på vei til sølvbryllupet.