Kjøper du den blå kremen fra Nivea bør du lese med her

26/04/2024 06:00

Sofie

Livsstil
Foto: SSokolov / Shutterstock.com
Foto: SSokolov / Shutterstock.com
Den blå boksen fra Nivea er en av de mest solgte kremene i verden.

Når du kommer over den velkjente blå kremen fra Nivea i butikkene, tenker du nok først på en fuktighetskrem – og det er akkurat det det er.

Men det viser seg at kremen har flere funksjoner enn bare å tilføre huden fuktighet.

Ifølge mediet CM Journal er flere ulike bruksområder for kremen nå fremhevet, og sjansen er stor for at du oppdager noe nytt.

I tillegg til sin primære rolle som fuktighetskrem, har forbrukererfaring vist at Nivea-kremen også kan brukes til å redusere strekkmerker ved å øke hudens elastisitet.

I tillegg kan kremen bidra til å redusere rynker når den blandes med kaffe og brukes som ansiktsmaske.

Brukbar i morgenrutinen

Nivea-kremen kan vise seg å være en ekte skatt i morgenrutinen din.

Den er spesielt effektiv etter barbering for å lindre irritert hud. Kremen kan også hjelpe mot mørke ringer under øynene, noe som er spesielt verdifullt om morgenen.

Ikke bare for kroppen

For de som liker triks er det enda mer å hente på Nivea-kremen.

Innholdet i den blå dunken kan også brukes til å gi nytt liv til slitne skinnprodukter som kan ha godt av litt ekstra pleie.

Med disse overraskende bruksområdene er det tydelig at Nivea krem ​​tilbyr mye mer enn bare fuktighetsgivende egenskaper. Neste gang du holder en boks i hånden kan det være verdt å vurdere hvilke andre formål kremen din kan tjene.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.