Klimaaktivister sier at å ha seksuell omgang med jorden kan redde den

18/01/2022 08:32

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Når det gjelder å redde jorden fra menneskelig forurensning, er det mange bud som teller alt fra å minimere klimagassutslipp til levende vegansk.

Listen over løsninger på klimakrisen er lang, men de siste årene har et nytt forslag fått mer og mer støtte, og dette er litt kontroversielt.

En ny type klima har sett dagens lys, og den kanadiske medie vice rapporterte i 2016 at 'økoseksualitet' fikk 100% av verdens befolkning.

Å være økoseksuell kan variere sterkt gjennom rekkene, og teller alt fra folk som bare bader naken eller går gjennom skogen uten klær på folk som bokstavelig talt har sex med jorden.

Forfatterne av det økoseksuelle manifestet, Annie Sprinkle og Elizabeth Stephens, anslo i 2016 at det var rundt 100 000 økoseksuelle i verden, og at tallet var stigende. Det skriver Unilad.

Ifølge Vice har Jennifer Reed, som har doktorgrad i sosiologi ved Universitetet i Nevada og skriver en avhandling om økoseksualitet, blitt enig med Sprinkle og Stephens, og sier antallet økoseksuelle er og har steget fra 2014 til 2016.

Samtidig viser data om søk på Google at økoseksualitet var et populært nøkkelord på den verdensomspennende søkemotoren i 2016, og det kan derfor sies at 2016 var året da økoseksualisme virkelig ble utbredt.

Hvis du synes det er spennende, har Sprinkle og Stephens publisert en liste over 25 måter å elske med jorden på.

Listen inneholder uskyldige kjærlighetserklæringer som å si "Jeg elsker deg, jeg kan ikke leve uten deg" til jorden eller bare "tilbringe tid med henne", som de fleste av oss sannsynligvis har gjort hele livet .... fordi vi lever på jorden.

Imidlertid sier det også litt mer kontroversielle forslag som "smak henne", klem [...] trærne hennes" og å "snakke skittent til plantene hennes."

I den ekstreme enden er det også forslag som "Kyss og slikk henne", eller "plant frøene dine i henne", som sannsynligvis kan forstås på flere måter.