Kvinne avslører billig tips for å kutte varmeregningen og få hjemmet til å føles "som en ørken"

11/11/2023 09:00

redaktion

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk har sagt at de har merket en forskjell etter å ha prøvd det rimelige trikset i sine egne hjem.

Når vinteren nærmer seg, begynner temperaturen å synke og du kan allerede føle kulden hjemme om kveldene.

Men forståelig nok er mange husholdninger motvillige til å skru opp varmen lenger på grunn av de økende energiregningene som legger ekstra press på folk i disse allerede utfordrende tidene.

Det er mange måter å holde seg varm på, fra å kle seg varmt til å vurdere å investere i et elektrisk varmeteppe. Ifølge en kvinne er det imidlertid et enkelt triks som kan få hjemmet ditt til å føles som en ørken om vinteren.

The Mirror rapporterer at dette rimelige tipset ble delt på TikTok av brukeren @thecosyclub. Hun avslørte at det er mulig å gjøre hjemmet ditt varmere og mer energieffektivt i de kalde månedene.

I sin korte video viste hun en pakke med aluminiumsfolie og sa: "Hvis du vil at huset ditt skal føles som en ørken i vinter, se her."

Hun la til: "Energiprisene er høye, så vi hjelper deg å holde deg varm!"

Hun oppfordret deretter folk til å ta et gammel papp 'ark', pakke det inn i aluminiumsfolie og legge det bak en radiator med den øverste delen stikker ut over radiatoren.

Til slutt sa hun «Nyt den ekstra varmen» og ga tommel opp for kameraet.

I kommentarene til videoen ble tipset rost og folk delte sine egne erfaringer med å prøve det hjemme.

En person sa: "Jeg prøvde det for noen uker siden, og jeg kan ærlig si at jeg følte en forskjell."

På spørsmål om hvordan det fungerte, forklarte den kreative TikTok-brukeren: "Det reflekterer varmen som vanligvis går tapt gjennom veggene tilbake til rommet."

En annen nyttig måte å holde varmen på er å trekksikre hjemmet ditt. Eksperter hos Hiatt Hardware anbefaler å gjøre dette før du skrur opp varmen.

Første steg er å reparere eventuelle trekk i ytterdører, da dette kan redusere varmetapet med opptil 30 prosent. Vinduer kan også være synderen, selv når de er lukket, fordi de kan slippe inn trekk.

Ekspertene anbefaler å ta vare på eventuelle hull rundt kantene på dørene dine ved å bruke de samme lister som du bruker for vinduene dine.

Når du arbeider med trekkhullet i bunnen av døren din, kan du installere en dørbørste eller en dørtetning for å forhindre at uønsket luft kommer inn.

En trekkstopper er også et kostnadseffektivt alternativ som i ekstreme tilfeller kan redusere varmetapet med opptil 30 prosent.

Kilde: Daily Record.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.