Kvinne gikk ned 27 kilo på åtte måneder: Spiser fortsatt McDonald's og pizza

22/07/2023 09:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Megg spiste fortsatt hurtigmat mens hun gikk ned 27 kilo på åtte måneder.

Megg, som går under brukernavnet @butterflymegg på TikTok, har delt sin utrolige vektreduksjonsreise med sine tusenvis av følgere. Hun har gått ned 27 kilo på bare åtte måneder uten å gi opp hurtigmatfavorittene.

Megg har prøvd mange forskjellige dietter tidligere, inkludert Keto og Weight Watchers, men hun følte at disse restriktive metodene ikke fungerte for henne.

I en video som har fått over 8.700 visninger, forklarer Megg ifølge Dagens.dk at hun har gått ned 27 kilo på åtte måneder ved å ligge i kaloriunderskudd.

Hun forklarer at hun kan spise McDonald's-frites hver dag hvis hun vil og fortsatt gå ned i vekt fordi hun inntar færre kalorier enn kroppen hennes naturlig forbrenner på en dag.

Meggs budskap er krystallklart: «Du trenger ikke kutte ut karbohydrater og sukker for å gå ned i vekt», sier hun i videoen.

Hun oppfordrer følgerne sine til å bli den personen de ønsker å være, og understreker at det aldri er for sent å begynne. Videoen hennes har inspirert mange som ønsker å følge et mer balansert og mindre restriktivt kosthold.

Meggs tilnærming til vekttap har fått mye støtte i sosiale medier. "Ja. Jeg gjør det samme! Slanking er bare en dum kjepphest. Det handler om balanse," skrev en bruker.

"Jeg må gjøre dette," sa en annen.

"Jeg er her på grunn av dette! Elsk energien din," skrev en tredje, men en fjerde bruker bekreftet Meggs metode: "Hun tar ikke feil. Jeg gjorde det samme. Jeg var 118 kilo og nå er jeg 77 kilo i løpet av et år."

Du kan se videoene hennes her.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?