Kvinne som soler seg i felles hage: Da gikk mannlig nabo berserk

20/05/2023 20:50

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne som bor i et leilighetskompleks, brukte en felles hage til å sole seg. Det var imidlertid ikke alle som syntes hun burde gjort det.

Akkurat som vi opplever høye temperaturer i Norge, er de også påvirket av varmen i England. Mange benytter derfor anledningen til å oppholde seg utendørs.

En kvinne gjorde dette blant annet da hun bestemte seg for å sole seg i leilighetskompleksets felleshage. Det gjorde hun for å nyte godværet, men kort tid etter ble hun ranet av en misfornøyd nabo.

ettertid har imidlertid mange tatt kvinnen til hennes forsvar etter at den 29 år gamle mannlige naboen delte hans syn på saken på Reddit. Dette skriver det britiske mediet Daily Mirror.

"Vi har opplevd en hetebølge og de siste fire dagene har jeg lagt merke til en kvinne som soler seg på gresset," forklarte mannen på Reddit.

"Hun har med seg et teppe og en bok og er der ute i timevis og leser iført bikinitopp og shorts."

"Den første dagen spurte jeg henne om hun bodde i bygningen, og hun sa at hun gjorde som hun nylig hadde flyttet inn. Senere så jeg henne gå inn i bygningen med en nøkkel, så jeg tror ikke hun løy. Hun var bokstavelig talt der ute. fra 10.00 til 16.00."

"I dag så jeg henne igjen og fortalte henne at hagen ikke skulle brukes på den måten. Hun fortalte meg at hun var beboer (jeg tror hun leier da jeg kjenner de fleste eierne i bygget) og mente at utearealer er felles."

Det var imidlertid ikke alt. Etter å ha sett henne igjen, tok han et bilde av henne, som han delte i en samtale på WhatsApp med de andre beboerne i leilighetskomplekset. Han klaget over hennes 'antisosiale oppførsel'.

"Noen beboere var enige, men andre sa at jeg var rar. Noen la den nye leietakeren til gruppen og hun sendte en lang melding og spurte om antrekket hennes gjorde folk ukomfortable, men hun ville ikke være inne i 30 graders varme når det er et grøntområde utenfor.»

"Å ha henne halvnaken ute ved bygningen vår får det til å se "klibbete" ut. Hun får det til å se ut som et universitet. Dette kan føre til at leilighetene mister verdi, la den misfornøyde naboen til.

Langt fra alle var imidlertid enige med mannen i at han hadde oppført seg riktig. Tvert imot var de aller fleste som svarte på innlegget hans på kvinnens side.

"Å ta et bilde av en kvinne i bikini og dele det er definitivt mer usosialt enn å sole seg der du bor. Med mindre det er en bestemt regel hun bryter, bare ta vare på deg selv," skrev en bruker.

"Du høres ut som den travle naboen som folk ikke liker. Anmelde henne for å være usosial? Hva? Latterlig," sa en annen.

"Naboen din har nå all rett til å klage til utleieren sin fordi en av hennes skumle naboer trakasserer henne og tar bilder av henne selv om hun ikke plager noen," skrev en tredje.