Kvinnens hemmelighet i dusjen skaper vill debatt: "Jeg trodde alle gjorde det"

30/05/2024 19:38

Emma

Livsstil
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En uheldig kvinne har kommet under ild etter at hun avslørte på et internettforum en badevane som hun trodde alle andre delte.

Noen ting bør du nok bare holde for deg selv.

En engelsk kvinne har lært dette etter å ha blitt upopulær på et internettforum for å avsløre en vane som hun trodde var ganske uskyldig. Det skriver Mirror.

Det hele startet da kvinnen kom for å avsløre sin "hemmelighet" til mannen sin, som umiddelbart fant det ekkelt.

Kvinnen fortalte at hun ofte tisset i dusjen når hun tok en dusj likevel, noe mannen ikke syntes var greit i det hele tatt.

Etter en lengre diskusjon valgte kvinnen å gå på Mumsnet, Englands mest populære nettsted for foreldre, for å bevise for mannen sin at det var helt normalt.

Her laget hun en kronikk under overskriften; «Når du synes det er greit å tisse i dusjen.»

I innlegget skrev hun følgende:

– Min kjære mann synes det er ekkelt. Jeg synes det er greit. Det varme vannet gjør mis tisse trengende og jeg gidder ikke gå ut, oversvømme gulvet, bli tørr og så videre Det er bra for naturen da jeg unngår å skylle ut og vannet vasker tissen bort - og det er bare tiss. Jeg trodde alle gjorde det.»

Det tok ikke lang tid før de første brukerne av det populære nettstedet grep inn i debatten, og raskt skjønte kvinnen at det er langt fra alle som urinerer i badekaret.

– Nei. Det er en ekkel vane. Jeg ville ikke blitt imponert om mannen min gjorde det samme, sa hun i et svar til kvinnen, mens andre også fant badevanen frastøtende.

– Hvorfor kan du ikke bare tisse før du går i badekaret? Beklager, men jeg synes det er ekkelt!

Det tok ikke lang tid før kvinnens kronikk hadde skapt vill debatt, og om du var for eller imot, hadde alle en klar holdning til å tisse i dusjen.

– Jeg merker alltid når noen er «dusj-tiss». Dusjen og badet deres har en tendens til å stinke av tiss på samme måte som et urinal gjør - beklager, men det er sant. Det eneste stedet tiss hører hjemme er på toalettet, sa en bruker sint.

Underveis fikk kvinnen imidlertid også støtte fra flere brukere som ikke kunne se at det var det minste galt med å tisse i dusjen fra tid til annen, akkurat som de innrømmet at de også gjorde det selv.

I alle fall vil kvinnen sannsynligvis holde tilbake på å dele sine dusj/toalettvaner en annen gang.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.