Kvinnens hemmelighet i dusjen skaper vill debatt: «Jeg trodde alle gjorde det»

24/09/2023 23:30

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En uheldig kvinne har kommet under ild etter at hun på et internettforum avslørte en badevane hun trodde alle andre delte.

Du må nok bare holde noen ting for deg selv.

Det har en engelsk kvinne lært etter at hun ble upopulær på et internettforum for å avsløre en vane hun mente var ganske uskyldig. 

Det skriver The Mirror.

Det hele startet da kvinnen kom for å avsløre sin 'hemmelighet' til mannen sin, som umiddelbart syntes det var ekkelt.

Kvinnen fortalte at hun ofte tisset i dusjen når hun tok et bad likevel, noe mannen hennes ikke syntes var riktig i det hele tatt.

Etter en lang diskusjon valgte kvinnen å gå til Mumsnet, Englands mest populære nettside for foreldre, for å bevise overfor mannen sin at det var ganske normalt.

Her laget hun et debattinnlegg under overskriften; "når du synes det er greit å tisse i badekaret." 

I innlegget sitt skrev hun følgende:

"Min kjære mann synes det er ekkelt. Jeg synes det er greit. Varmtvannet gjør at jeg må tisse og jeg vil ikke gå ut, oversvømme gulvet, bli tørr og så videre. Det er bra for naturen da jeg unngår å skylle og vannet vasker bort tissen - og det er bare tissen. Jeg trodde alle gjorde det."

Det gikk ikke lang tid etterpå før de første brukerne av den populære siden blandet seg inn i debatten, og kvinnen måtte raskt innrømme at ikke alle tisser i badekaret.

"Nei. Det er en ekkel vane. Jeg ville ikke blitt imponert om mannen min gjorde det samme," sto det i et svar til kvinnen, mens andre også syntes badevanen var frastøtende.

"Hvorfor kan du ikke bare tisse før du går i dusjen? Beklager, men jeg synes det er ekkelt!"

Om ikke lenge hadde kvinnens debattinnlegg skapt vill debatt, og om du var for eller imot hadde alle en klar mening om å tisse i dusjen.

"Jeg kan alltid se når noen er en "dusj tiss." Dusjen og badet deres har en tendens til å stinke av tisse på samme måte som et urinal gjør - beklager, men det er sant. Det eneste stedet tissen hører hjemme er på toalettet," røket en bruker.

Underveis fikk kvinnen imidlertid også støtte fra flere brukere som ikke kunne se at det var noe galt med å tisse i dusjen av og til, akkurat som de innrømmet at de også gjorde det selv.

Kvinnen vil nok uansett fortsette å dele sine bade-/toalettvaner en annen gang.