Kvinner ber menn om å slutte å gjøre disse 5 tingene i forhold

11/04/2023 11:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ser ut til at flere kvinner er enige i hva dem ikke vil ha.

Men forhold kan være en berg-og-dal-bane. Det er oppturer og nedturer sammen med noen vendinger som nesten vil få deg til å gi opp.

Men hvis du er sammen med den rette personen, vil reisen virke verdt innsatsen.

Slutt å sammenligne forhold

Slutt å si ting som «Men kjæresten til vennen min gjør dette» eller «eksen min og jeg elsket å gjøre dette...»

Hvert forhold er unikt på sin egen måte, og å sammenligne det med forhold fra fortiden din eller vennene dine er en stor sak for mange kvinner. Det legger unødig press på dem for å oppfylle forventningene dine til tross for at de ikke er enig med deg, bare for å unngå en spent diskusjon.

Forhold skal bringe lykke, og det er ingen fast formel for det. Ha diskusjoner med partneren din om hva som gjør deg glad og finn en mellomting mellom forventningene dere begge har til hverandre

Forstår ikke ordet "nei"

Hvis hun ikke er komfortabel med noe, ikke press henne. Det inkluderer også å slippe hint under vanlige samtaler for å skylde henne til å gjøre noe hun ikke er komfortabel med.

Det er ikke slik samtykke fungerer, folkens. Samtykke er ekstremt viktig, spesielt når det kommer til seksuell intimitet.

Hvis partneren din forteller deg at de ikke er komfortable med noe, vil en "betryggende" dytt bare ende opp med å få dem til å føle seg uhørt og sette et stort inngrep i forholdet ditt.

Å Ikke være følelsesmessig sårbar

Et forhold er en toveis gate. Hvis du vil at partneren din skal være ærlig med deg om følelsene deres, må du gjøre det samme.

Å holde følelsene og følelsene dine oppflasket er verken bra for din mentale helse, eller for forholdet ditt. Jo mer åpen du er med partneren din, desto sterkere blir båndet ditt.

Prøver å "fikse" partneren din i henhold til dine standarder

En av de mest irriterende tingene folk si i et forhold er: "Når vi er sammen, vil alt være perfekt. Jeg skal fikse deg."

Enten du dater en mann eller en kvinne, er det ingen som ønsker å bli fikset. De vil bare bli elsket og akseptert som de er.

Du som ønsker å fikse folk viser at du er misfornøyd med den nåværende versjonen av partneren din og ønsker å endre dem i henhold til DIN definisjon av normal. I motsetning til populær tro, er det ikke romantisk. Det er nedlatende.

Behandle partneren din som en terapeut

Å ha en romantisk partner får ikke problemene våre til å forsvinne på magisk vis. Kjæresten din kan være støttesystemet ditt, men hun er definitivt ikke en tom bøtte for deg å dumpe problemene dine på.

Alle kjemper sine egne kamper og uten en gjensidig forståelse av hverandres sinnsrom og problemer, vil et forhold ikke vare lenge.