Legen advarer: Dette er den farligste stillingen i sengen

11/08/2023 18:30

Emma

Livsstil
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Ikke alle stillinger i sengen er like ufarlige. Spesielt én stilling er ansvarlig for mange alvorlige skader.

En lege har advart om at «den mest risikable stillingen» i sengen er ansvarlig for over halvparten av alle tilfeller av «ødelagte kjønnsorganer».

Dr. Karan Rajan, hvis følgere på sosiale medier teller over 5.1 millioner der han deler sin ekspertise, har gitt ut en annen viral video.

I en av sine siste videoer har han delt en advarsel rettet mot menn som de bør merke seg. Han har avslørt hvilken sengestilling statistisk sett som oftest fører til en tur til sykehuset.

I videoen, som har fått over 249.000 likes på kort tid, avslører han at det er «omvendt cowgirl-posisjonen» som er den farligste.

Det melder Daily Star.

Han har forklart at hvis det oppstår en ukoordinert bevegelse eller hvis de to partnerne ikke er synkroniserte, kan det få alvorlige konsekvenser. I verste fall kan det føre til at mannens kjønnsorgan glir ut og støter mot kvinnens skamben.

Selv om det ikke er noen bein i mannens kjønnsorgan, brukes begrepet "brudd" for å beskrive denne typen skade. Det forårsaker ikke bare intens smerte, men kan også ha langsiktige konsekvenser.

Hvis en mann blir utsatt for et slikt brudd, er det viktig å søke behandling. Dessverre, uten rettidig behandling, kan det føre til erektil dysfunksjon. Videre kan det resultere i permanent deformitet av kjønnsorganene.

I kommentarfeltet på TikTok har flere uttrykt sjokk over videoen. Andre har delt at akkurat denne stillingen er deres favoritt, og derfor har de følt skrekk.

"Denne stillingen er min favoritt," sa en person, støttet av en annen bruker som skrev: "Men det er den beste posisjonen."

"Kan de virkelig bryte sånn? Brønn. Nå kan jeg endelig få min hevn," skrev en tredje.

"Samboeren min er nå bekymret for å prøve dette på grunn av videoen," kommenterte en fjerde.

"Jeg hørte min 'knekke' i denne stillingen på et tidspunkt", skrev en uheldig fyr.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.