Legen deler advarsel: Dette er den farligste stillingen i sengen

27/07/2023 16:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ikke alle stillinger i sengen er like ufarlige. Spesielt én stilling er ansvarlig for mange alvorlige skader.

En lege har advart om at den 'farligste stillingen' i sengen er ansvarlig for mer enn halvparten av alle 'ødelagte vedheng'.

Dr. Karan Rajan, som har fått mer enn 5,1 millioner følgere på sosiale medier hvor han deler kunnskapen sin, har delt nok en viral video.

I en av sine nylige videoer har han delt en advarsel til menn om at de bør følge. Han har avslørt hvilken stilling i sengen som mest sannsynlig vil resultere i en tur til sykehuset.

I videoen, som har fått mer enn 249 000 likes på svært kort tid, avslører han at det er 'reverse cowgirl'-posisjonen som er den farligste av alle. Dette er skrevet av Daily Star.

Han har forklart at dersom det er uregelmessig fremstøt eller om de to partnerne ikke er synkroniserte, kan det få store konsekvenser.

I verste fall kan det bety at mannens anheng glir ut og klemmes mot kvinnens kjønnsbein.

Selv om det ikke er et bein inne i mannens vedheng, brukes ordet "brudd" for å beskrive denne skaden. Dette fører ikke bare til store smerter, men kan også få langsiktige konsekvenser.

Dersom du som mann blir offer for et slikt brudd, er det viktig å reagere på det. Hvis du ikke får behandling, kan det dessverre resultere i erektil dysfunksjon.

Videre kan det bety at anhenget ditt blir permanent feilformet.

I kommentarfeltet på TikTok har flere gitt uttrykk for at de har blitt forferdet over videoen. Andre har gitt uttrykk for at det er deres foretrukne posisjon, og det er derfor de er livredde.

"Dette er favorittstillingen min," sa en person, støttet av en annen bruker som skrev:

"Men det er den beste stillingen." "Kan de bare gå i stykker sånn? Vel. Nå kan jeg endelig ta hevn," skrev en tredje.

"Min mann er nå redd for å henvende seg til meg på grunn av den videoen," kommenterte en fjerde.

"Jeg hørte min sprekke i denne posisjonen på et tidspunkt," skrev en uheldig fyr.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.