Legen deler enkle triks for å fjerne hodepine: Du skal bare bruke en ting

27/09/2023 11:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nei, du skal ikke drikke det!

Hvis du noen gang har opplevd migrene, er sjansen stor for at du er villig til å prøve omtrent hvilken som helst metode for å få lindring. En lege har nå anbefalt en enkel metode som hevdes å være fri for bivirkninger og potensiell hjelp.

På TikTok delte Dr. Sood, også kjent som @doctorsood på plattformen, et enkelt triks som bare krever varmt vann og kan gi deg øyeblikkelig lindring.

Videoen begynner med Andrea Eder, en forretningscoach fra Miami, Florida, som forklarer at hvis du vil bli kvitt migrene raskt, plukk opp så varmt vann som mulig og legg føttene i det.

Derfor er det fornuftig

Dette trikset kan faktisk ha en vitenskapelig forklaring. Dr. Sood forklarer hvorfor det fungerer:

"Hvis du lider av migrene, her er et triks du bør vurdere, da det visstnok er uten bivirkninger og muligens kan hjelpe," sier han.

– Å sette føttene i varmt vann – hvorfor skal det fungere? Det kan utvide blodårene i føttene og trekke blod bort fra hodet. Dette kan avlaste presset på blodårene som forårsaker migrene og til slutt redusere smerten din. "

Brukere bekrefter at det fungerer

Brukere har bekreftet at denne metoden fungerer effektivt. Flere har delt sine egne erfaringer der de har funnet lindring ved å bruke dette trikset:

En person kommenterte: "Jeg dyppet hendene og føttene i varmt vann og hadde samtidig en frossen pose med erter på halsen. Migrenen min forsvant i løpet av 10-15 minutter, uten ubehag etterpå.

En annen skrev: "Jeg prøvde det i forrige uke. Jeg satte føttene i varmt vann i 10 minutter, og det fungerte bra. Jeg hadde bare en mild hodepine i omtrent fire timer etterpå."

En tredje la til: "Jeg har gjort dette i årevis. Jeg setter meg på kanten av badekaret og lar varmtvannet renne."

En annen bruker kommenterte: "Det hjelper virkelig. Jeg pleier å ta en badestamp, legge hendene og føttene i vannet, og deretter sette en ispose på baksiden av nakken min."

Så dette enkle trikset ser ut til å ha hjulpet mange mennesker med å finne lindring fra migrene, og det er verdt å prøve, spesielt hvis du leter etter en naturlig og bivirkningsfri metode for å håndtere migrene.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?