Lei av slappe tulipaner? Dette smarte trikset gir nytt liv til blomsterbuketten

22/11/2023 12:00

Emma

Livsstil
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Litt hjelp kan gi tulipanene gleden tilbake.

Vi kjenner alle følelsen av å komme hjem med en vakker bukett tulipaner, bare for å se dem henge trist med hodet kort tid etter.

Men ikke bekymre deg, det er et enkelt og overraskende triks for å redde tulipanene dine og få dem til å se vakre ut lenger.

Alt du trenger er en kobbermynt.

Ifølge tips fra nettmagasinet Good Housekeeping er det enkle trikset å legge en kobbermynt i bunnen av vasen før du fyller den med vann og ordner tulipanene. Magien ligger i kobberet, som utgjør en viktig del av plantenes næringsstoffer.

Ved å tilsette kobber i vannet i vasen, kan du støtte tulipanenes robusthet og bevare deres vekst og skjønnhet lenger. Dette lett tilgjengelige trikset kan være nøkkelen til å forlenge levetiden til dine vakre og fargerike tulipaner.

Så neste gang du kjøper en bunt ferske tulipaner, er det verdt å prøve dette enkle, men effektive trikset med en 50-krone. Du kan også prøve avistrikset, der du ruller en avis tett rundt buketten og legger den i vann. Etter en time kan du fjerne avisen og tulipanene dine står rett igjen.