Mann deler et ukjent brustriks: Når du ser det, skulle du ønske at du hadde visst om det før

13/02/2024 12:00

Sofie

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mannen selv skulle ønske han hadde visst om trikset tidligere.

Spørsmålet som inspirerte en person til å avsløre et smart brustriks som nå har blitt populært globalt var: "Hva fant du ut senere i livet som du skulle ønske du hadde visst tidligere?"

Selv om de fleste av oss har hatt en boks med brus, mineralvann, øl eller lignende i hendene på et tidspunkt, skjuler boksen en hemmelighet som bare noen få er kjent med.

En person ved navn Jorden Howlett presenterte denne hemmeligheten i en nettvideo som raskt tok av.

Denne videoen har nå blitt sett av millioner og har inspirert hermetikk verden over til å ta i bruk det smarte trikset han demonstrerte.

Videoen er på slutten av denne artikkelen.

I videoen viser han hvordan brusbokser har en praktisk funksjon ukjent for mange. Foruten deres evne til å stables, kan de også brukes til å åpne hverandre.

Han forklarer at ved å bruke en annen boks som åpner kan du unngå å skade neglene.

"Hvis du nettopp har fått neglene dine, eller hvis du vil unngå bryet med å åpne en boks selv, kan du ganske enkelt plassere en boks oppå en annen og bruke den som en åpner," delte han i videoen sin.

Dette smarte tipset ble mottatt med stor entusiasme fra følgerne hans, med kommentarer som:

"Jeg løper til kjøleskapet for å prøve dette med en gang," og en flyvertinne la til: "Jeg lider konstant av skader og knekkede negler fra å åpne bokser på jobben. Dette trikset vil være min redning."

Se videoen her:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.