Mann fikk sexsykdom fra prostituert og ga det videre til kona hans: Les fem ville historier om utroskap

07/01/2022 08:58

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne har avslørt i en tråd på Buzzfeed at hennes (eks) mann ga henne syfilis mens hun var gravid, og satte deres ufødte barns liv i fare. Det er imidlertid ikke den eneste ville historien om utroskap som har blitt delt i tråden.

I en tråd på Buzzfeed har flere gifte kvinner avslørt hvordan de oppdaget at mennene deres var utro. Historiene inkluderer alt fra utroskap med prostituerte, som avsløres av legen, til barn som spør hvem "Pappas nye kjæreste" er. 

Overraskelse

Den første brukeren i tråden forteller om den gangen hun overrasket mannen sin som hun hadde vært gift med i 20 år. Han var på jobb som fotograf, og intensjonen var at hun skulle overraske ham og ta ham med ut til lunsj.

Det var imidlertid hun som endte opp med å bli overrasket da hun fant sin daværende mann naken i bilen hans med en naken dame. Jeg tror ikke de endte opp med å spise lunsj sammen alikevell...

Støtte fra svigerfamilien

En annen forteller hvordan eksen hennes hadde vært «utenbys for å hjelpe sin syke bestemor» i en uke eller lignene. Han hadde bare ikke tenkt på at kjæresten skulle snakke med familien hans og derfor fortsatt være sammen med dem selv om han ikke var der.

Det viste seg at bestemoren faktisk var syk, men at kjæresten bare hadde brukt det som en unnskyldning for å være sammen med ekskjæresten. Buzzfeed-burgeren sier at det til og med var svigerforeldrene som fortalte henne det fordi de syntes sønnen deres var en idiot.

Gravid

Den tredje historien kunne ha endt mye verre enn den gjorde. Personen skriver at hun endelig klarte å bli gravid med kjæresten etter å ha prøvd forgjeves i over et år.

Men rundt den fjerde måneden fikk hun plutselig syfilis, og det tok ikke lang tid med legens hjelp å finne ut at det kom fra kjæresten hennes, som hadde vært utro mot henne med en prostituert.

Som det også er angitt på sundhed.dk, syfilis hos gravide kvinner er ekstremt farlig, da det kan føre til ufrivillig abort eller alvorlig sykdom hos babyen. Buzzfeed-brukeren sier imidlertid at babyen lykkelig overlevde da hun ble behandlet med antibiotika. Om de to fortsatt er sammen i dag, forteller ikke historien noe om... Meeen det tror jeg ikke de er.

Utroskap med sin venn

En fjerde bruker forteller om en av de verste tingene man kan forestille seg når man er i et forhold - at kjæresten din er sammen med bestevennen din.

Kvinnen skulle hjelpe kjæresten med å fikse den nye telefon hans, men "dessverre" (for mannen) tikket flere meldinger inn underveis fra et "ukjent" nummer. Det sto blant annet "Jeg elsker deg", og "Jeg savner deg", og det viste seg at nummeret tilhørte hennes bestevennine.

Hvem er pappas nye kjæreste?

Den siste historien er veldig kort, men det gjør det ikke mindre ille av den grunn. En bruker skriver at datteren en dag spurte henne om hun også hadde en kjæreste, siden pappa nå hadde fått en ny kjæreste. Oops!