Mannen viser et ukjent brustriks: Når du ser det, skulle du ønske du hadde visst om det tidligere

22/08/2023 09:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mannen selv skulle ønske han hadde visst om trikset tidligere.

"Hva er noe du først oppdaget sent i livet, men burde ha visst tidligere?". Det var spørsmålet som fikk en mann til å dele et strålende brustriks som folk over hele verden nå bruker.

Til tross for at de fleste av oss har hatt en boks med enten brus, sprudlende vann, øl eller noe helt annet i hendene på et eller annet tidspunkt, inneholder boksen en skjult detalj som de færreste vet om.

En mann ved navn Jorden Howlett tok for seg denne detaljen i en video på Internett, og derfra gikk den viralt.

I dag har videoen blitt sett mange millioner ganger, og det har fått brukere over hele verden til å dra nytte av det geniale trikset han delte i videoen.

Videoen kan du se nederst i artikkelen.

I videoen avslører han at brusbokser har en smart funksjon som de færreste vet om. Foruten at de kan stables oppå hverandre, kan de også brukes til å åpne hverandre. Ved å bruke en annen brus for å åpne brusen du vil drikke, sparer du neglene dine fra potensiell skade.

"Hvis du nettopp har fikset neglene dine eller du vil unngå bryet med å åpne en boks selv, bare legg den ene brusen oppå den andre og bruk den som en åpner," var hans råd i videoen.

Denne geniale ideen ble møtt med en overveldende positiv respons fra mannens følgere, som kommenterte entusiastisk: «Jeg skynder meg umiddelbart til kjøleskapet for å teste det», sto det i en av kommentarene.

«Jeg er konstant plaget med sår og knekte negler på grunn av dette på jobben. Dette blir min redning», ble det videre hørt fra en flyvertinne.

Du kan se videoen her:

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.