Med dette DIY-trikset kan du enkelt bli kvitt hudormer

13/01/2023

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Metoden er billig og effektiv.

Videoblogger, AlexandrasGirlytalk, har lagt ut en video på nettet som kan hjelpe alle med å bli kvitt hudormene sine. De små sorte flekkene som noen lider av, spesielt i ansiktet, er oppsamlet talg og rester av skitt og skitt, som du enkelt kan fjerne selv, lover hun.

Hun gjør følgende i videoen nedenfor

Vask og rens ansiktet og pass på at du ikke har rester av sminke og skitt fra dagen før i ansiktet 

Dypp deretter en klut i varmt vann og trykk den forsiktig på ansiktshuden. Når du dupper kluten på huden, sørger du for at porene åpner seg. Du kan også velge å ta håndkleet over ansiktet i noen minutter og gi deg selv et «dampbad». På denne måten sikrer du at porene dine åpner seg, noe som gjør det lettere å fjerne hudormer og annet smuss.

Ta nå to stykker toalettpapir og brett dem rundt pekefingrene. Klem de hudormene som plager deg mest, slik at de kommer ut på toalettpapiret. Ved å pakke inn fingrene sikrer du at oljene på fingrene ikke legger seg i porene og forårsaker enda flere problemer. Du trenger ikke klemme alle porene i ansiktet hvis du vil unngå å se ut som en tomat i ansiktet etterpå. Nøy deg med det verste.

Hvordan fjerne hudormer

Nå kommer Alexandras faktiske råd: Lag en kur mot hudormer. Dette gjør hun med oppskriften nedenfor:

Påfør eggehvite på huden med en ren børste – hvilken som helst sminkekost kan brukes.

Riv deretter et stykke toalettpapir så du bare har ett lag. Bruk dette laget til å feste på toppen av eggehviten til ansiktet ditt. Fordel litt mer eggehvite på toppen av toalettpapiret og la det tørke i ti minutter.

Eggehviten tørker helt og stivner, så det føles som om huden din strammer seg litt. Det ligner på følelsen noen av dere kanskje kjenner fra de dyre ansiktsmaskene du kan kjøpe.

Fjern papiret. Du kan se hvordan hudormer fester seg til papiret.

Vask ansiktet med kaldt vann for å lukke porene og bruk en god ansiktskrem for å fukte huden.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.