Millioner av kvinner liker dette på soverommet: De fleste menn vet det ikke

27/03/2023 12:06

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Millioner av kvinner sies å ha samme soveroms "kink".

Seksuell lyst er veldig unikt for et individ, og med fremveksten av sosiale medier har vi kunnet lære mer og mer om de endeløse preferansene som finnes i verden.

En av dem som har dukket opp er overraskende i den forstand at så mange mennesker liker det, kanskje til og med uten å vite definisjonen.

Vi snakker om "praise kink".

Som forklart av sexprofessor Dr Nicole K McNichols: "Folk som har ros kinks blir slått på av at partneren deres komplimenterer dem under sex.

"Ros-kink eksisterer selvfølgelig på et kontinuum, fordi jeg mener, hvem elsker ikke å bli fortalt at de er vakre eller varme eller fantastiske på en eller annen måte?"

Siden de gikk rundene på nettet, snakker mange mennesker om fetisjen deres for bekreftelser, inkludert dataspaltist Jana Hocking.

I en artikkel for Daily Mail innrømmet hun at "det er fryktelig selvsentrert, litt narsissistisk og sannsynligvis litt skamløst å innrømme".

Imidlertid er hun "veldig med på det", og legger til:

"Den har hatt hele 60 millioner visninger på TikTok, så det er klart at jeg ikke er den eneste som la det opp." Hocking fortsatte: "Kinket involverer folk som får av å høre hvor fantastiske de er (spesielt på soverommet).

"Så hvis du er som meg og du blir litt vill når fyren din kaller deg en "flink jente" mens du får den på mellom lakenene... velkommen, du er en del av "praise kink"-stammen. «Andre populære lovprisninger som folk i denne stammen liker å høre inkluderer:

«Du gjør en så god jobb», «puppene dine ser fantastiske ut fra denne vinkelen», «Du er så god til det» og «Baby, du føler deg fantastisk.'

"Ok, full avsløring ... det er det jeg går ut av, men andre gjør også."

Som sagt, ros kink-kategorien fortsetter å vokse på TikTok, med hundrevis av mennesker som gir sitt syn på nisjen.

En kvinne delte en skjermrecord av et flerspillerspill der hun fikk ros fra sin virtuelle partner, som gjentatte ganger fortalte henne "fin jobb" og "det er fantastisk" mens hun tok ut motstanderne deres.

Ved siden av opptakene skrev hun: "Denne fyren matet min lovprisning hele spillet uten engang å vite det."

En annen TikToker sa: "Så jeg har sett at det har vært trending på TikTok at... mange jenter innser at de har en ros kink.

"Bare for å fortelle deg, hvis du har en ros kink, har du sannsynligvis bekreftende ord på de to beste kjærlighetsspråkene dine."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.