Mor dør av kreft: Det siste innlegget hennes på Facebook får tårene til å trille

02/12/2022 15:26

Sofie

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Det rørende innlegget har rørt mange tusen til tårer.

Heather McManamy, mor til Brianna og nå avdøde kone til mannen Jeff McManamy var noe spesielt.

Det har blitt følt av tusenvis over hele verden etter at kreftpasienten Heathers aller siste ønske har gått i oppfyllelse:

Hun ville at mannen hennes skulle dele et siste innlegg på Facebook i tilfelle Heather skulle gå bort.

Dessverre gjorde hun det nylig, og selv om du ikke kjente henne, kan ikke brevet, dedikert til parets datter og vennekrets, unngå å berøre deg.

Vi har oversatt det her og forkortet det litt:

Jeg en god nyhet og en dårlig. Det dårlige er at jeg tilsynelatende er død. Den gode tingen er at når du leser dette, er du ikke det (med mindre de har wifi i etterlivet).

Ja, det stinker. Det stinker virkelig, men jeg er bare så jævla glad for at jeg levde et liv med så mye kjærlighet, glede og fantastiske venner. Jeg er glad for at jeg ærlig kan si at jeg ikke angrer og jeg har brukt hvert sekund på å leve livet fullt ut. Jeg elsker dere, takk for et flott liv.

Uansett hvilken religion du har for å trøste deg, er jeg glad i deg. Men respekter at vi ikke er religiøse. Derfor; vennligst ikke fortell Brianna at jeg er i himmelen. I tankene hennes betyr det at jeg valgte å være et annet sted og at jeg forlot henne.

I virkeligheten gjorde jeg alt jeg kunne for å være sammen med henne fordi det ikke er noe sted, INGENTING, jeg vil heller være enn sammen med henne og Jeff. Ikke forvirr henne og la henne tro at det ikke er sant. For jeg er ikke i himmelen. Jeg er her. Men ikke lenger i møkka-kroppen som snudde seg mot meg.

Min energi, min kjærlighet, min latter, de fantastiske øyeblikkene, alt er her for deg. Ikke tenk på meg med medfølelse eller sorg. Smil for at vi hadde det gøy sammen og at det var KJEMPEBRA. Jeg hater å gjøre folk triste. Mer enn noe annet elsker jeg å få folk til å le og smile, så vær så snill å le av øyeblikkene vi hadde sammen i stedet for å dvele ved den tragiske slutten.

Fortell Brianna historier slik at hun vet hvor mye jeg elsker henne og hvor stolt jeg alltid vil være av henne (og vær så snill å få meg til å høres kulere ut enn jeg er). Fordi jeg elsker å være moren hennes. Mer enn noe annet.

Hvert sekund med henne var en lykke som jeg aldri hadde forestilt meg at jeg skulle oppleve før hun kom til verden.

Og ikke fortell meg at jeg tapte på grunn av kreft. Fordi kreft kan ha tatt nesten alt fra meg, men det tok aldri min kjærlighet eller mitt håp eller min glede. Det var ikke en kamp. Det er bare slik livet er, og det er ofte brutalt, tilfeldig og urettferdig, og det er bare sånn det går noen ganger. Jeg tapte ikke en pokker. Måten jeg levde med kreft i mange år er en stor seier for meg. Husk det.

Det viktigste er at jeg var utrolig heldig som fikk tilbringe over et tiår med mitt livs kjærlighet og min beste venn, Jeff.

Ekte kjærlighet og sjelevenner eksisterer. Hver dag var full av moro og kjærlighet med Jeff ved min side. Han er helt ærlig den beste mannen i universet. Gjennom hele denne drittsyken forlot han ikke siden min, selv når andre ville stikke av.

Selv på de verste dagene fant vi måter å le sammen på. Jeg elsker ham mer enn livet selv, og jeg tror innerst inne at en slik kjærlighet er så spesiell at den vil vare evig.

Tid er den mest dyrebare tingen i verden og å ha delt livet mitt så lenge med Jeff er noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg elsker deg Jeff.

Det er kult at Brianna er vår kjærlighet brakt til live på en veldig vakker måte. Det knuser hjertet mitt å si farvel.

Hvis det er halvparten så trist for deg som det er for meg, knuser det hjertet mitt på nytt, for det siste jeg vil gjøre er å gjøre deg trist. Jeg håper at du med tiden vil kunne tenke på meg med smil og glede, for pokker for et fantastisk liv vi hadde.

Det er innlegget fra den nå avdøde Heather McManamy.