Nesten alle har det hjemme: Slik bruker du det for å få kranen til å skinne

29/08/2023 20:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du merker at kranen din er full av vannmerker og kalk, les dette.

Når du rengjør hjemmet ditt, kan det være ekstremt tilfredsstillende når alt er skinnende rent, du kan se at alt det harde arbeidet har gitt resultater. På den annen side er det irriterende når du ser gjenstridige vannmerker igjen på kranene dine.

Men det er faktisk et enkelt triks som hjelper til med å forvise merkene - og det vil ikke koste deg en krone hvis du allerede har det på kjøkkenet ditt. Det skriver The Mirror.

Rengjøringsguru Anna Louisa legger jevnlig ut rensetriks på TikTok-profilen sin, og hun har nå delt en video som viser hvordan hun enkelt fjerner vannmerker fra kranene sine.

Hun hevder at alt du trenger er litt bakepapir – som de fleste allerede har.

Anna Louisa tok litt bakepapir, krøllet det sammen og viste så hvordan man bare ved å gni det over de rustfrie kranene kunne fjerne de stygge flekkene.

"En av dere ba meg prøve pergamentpapirtrikset for å fjerne vannflekker fra kraner. Jeg skal ikke lyve, jeg hadde ikke så mye tro på at det ville fungere, men det gjør det!" hun tekstet videoen.

"Det fungerer perfekt," kommenterte en TikTok-bruker.

"Avis fungerer like bra! Vi har gjort det i familien vår så lenge jeg kan huske," skrev en annen.

Så om du irriterer deg over stygge flekker på kranene hjemme, bør du se etter litt bakepapir eller avispapir.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.