Ny studie avslører: Dette er hva kaffevalget ditt sier om deg

08/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hva sier kaffevalget ditt egentlig om deg? Få svaret her.

De fleste av oss vet at det er best å ikke snakke med en kaffedrikker før de har fått morgenkaffen. Men visste du at favorittkaffen din faktisk kan si mer om din personlighet enn du kanskje tror?

En fersk studie av kaffedrikkere i Storbritannia har kastet lys over hvordan vårt valg av kaffe kan gjenspeile våre personlighetstrekk. Undersøkelsen ble utført blant 2000 britiske deltakere og ble bestilt av den populære hurtigmatkjeden Dunkin' Donuts UK. Det skriver Daily Mail.

1. Mokka

Hvis du anser deg selv som sexy, er det en god sjanse for at kaffen du velger, er mokka. Hele 20 prosent av de som tror de har sexappeal foretrekker denne deilige blandingen med en dæsj sjokolade.

2. Iskaffe

Iskaffedrikkere er angivelig de beste elskerne, ifølge studien. Hele 24 prosent av dem hevder å være gode i sengen, og 12 prosent sier at de er «livet og sjelen» til enhver fest.

3. Dobbel espresso

Hvis dagen din starter med en dobbel espresso, indikerer det at du sannsynligvis anser deg selv som bereist, velbevandret og kanskje til og med en høyskoleutdanning.

4. Kaffe med smak

Folk som drikker kaffe med smak, som hasselnøtt eller karamell latte, beskriver seg selv som morsomme. Hele 40 prosent av dem sier de er morsomme, som er den høyeste andelen «morsomme» blant kaffedrikkere.

5. Ikke-meieriholdig kaffe

De mest etiske kaffedrikkere går for et ikke-meierialternativ som havre- eller mandelmelkkaffe. Hele 53 prosent av dem beskriver seg selv som moralske, mens 28 prosent identifiserer seg som introverte.

6. Latte

Latte-drikkere er mest sannsynlig publikumsfavoritten. Den dampende melkekaffen er Storbritannias mest populære kaffe, etterfulgt av cappuccino og americano.

Den gjennomsnittlige kaffedrikkeren

Studien fant også at den gjennomsnittlige kaffedrikkeren inntar tre kopper kaffe om dagen, og den første koppen serveres vanligvis litt etter åtte om morgenen.

Hele 69 prosent av britene er enige i at dagens første kopp kaffe er den beste, og 55 prosent føler seg for slitne til å fungere før de har fått sitt første koffeininntak.

Konklusjon

Dunkin 'Donuts uttalte: "Kaffe er en avgjørende del av så mange av våre daglige rutiner, så det er fascinerende å se hva vår ordre ubevisst sier om vår personlighet og interesser."

Så neste gang du bestiller kaffen din, kan det være verdt å tenke over hva det står om deg. Er du en sensuell mokkaelsker eller kanskje en bereist dobbel espressodrikker?

Uansett hva kaffevalget ditt sier om deg, kan det være en morsom måte å reflektere over din egen personlighet og smak.