Oppvaskmaskin tips går viralt: Forandrer alt

14/10/2023 14:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
At vi ikke viste om dette tidligere.

En video av en oppvaskmaskin har gått viralt på Instagram.

Grunnen? Hacket forandrer alt!

Vi vet alle at glass med stamme er svært vanskelig å få inn i oppvaskmaskinen. Enten må du vippe dem over flere rader eller så må du gi opp og vaske glassene for hånd. Og det er trist, men det er som det er.

Men etter at en video gikk viralt på Instagram, har millioner av mennesker innsett at det ikke trenger å være sånn i det hele tatt. Glasset går inn.

41 millioner visninger

Videosnutten, som i skrivende stund har 41 millioner visninger, viser hvordan du trekker ut toppbrettet i oppvaskmaskinen og med et enkelt trykk på siden av brettet senker det ned slik at glassene går inn.

Det er selvfølgelig ikke akkurat slik alle oppvaskmaskiner fungerer, for eksempel kan det skje at du må trekke brettet helt ut og rulle det inn igjen på hjul som er plassert lenger ned. Men de aller fleste kan derfor senkes.

"Vi må virkelig begynne å lese manualene for maskinene våre lol," står det i en av de over 2000 kommentarene klippet har fått.

«Jeg har nettopp testet denne, oppvaskmaskinen min gikk sååå i stykker», lyder en annen, så å ta det litt forsiktig når man tester kan selvfølgelig være en god idé.