Oversett 'program' på vaskemaskinen din kan tørke klærne dine på rekordtid

11/04/2023 09:49

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Programmet gjør at klærne tørker mye raskere enn vanlig.

Tipsene florerer på nettet, og i 2023 vil en stor del av dem handle om hvordan du kan spare penger i det daglige.

Spesielt klesvask og tørking er et av de mest populære temaene, men la det være sagt med en gang: Mange av disse triksene er enten ikke veldig nyttige, ganske tungvinte å utføre eller i verste fall kan faktisk gjøre livet dyrere for deg.

I Storbritannia, hvor inflasjonen er enda høyere enn i Norge, kjøper innbyggerne tørkestativer i tonn for å spare energi på tørketrommelen.

Men som de fleste sikkert vet av bitter erfaring, kan det være en langvarig prosess å få klærne hengende på et tørkestativ til de er helt tørre - spesielt hvis du ikke har mye plass og bor i for eksempel en leilighet.

Rengjørings influenceren Fru Hinch har svimlende 4.6 millioner følgere på Instagram-profilen sin, og faktisk er mange av brukerne hennes så dedikerte at de har startet sine egne sosiale mediegrupper der de deler sine egne tips og triks når det dukker opp et problem som Hinch ikke bare har tipset.

I en av disse gruppene på Facebook har en kvinne kjøpt et tørkestativ (sannsynligvis for første gang i sitt liv) og spør hva "trikset" er å bruke dem riktig.

Flere brukere er enige i spørsmålet, da de har prøvd alle tipsene og triksene de muligens har klart å finne, men fortsatt ikke har klart å få tørketiden på stativet betydelig ned.

Medlemmene i Facebook-gruppen var ikke sene om å dele sine erfaringer, og det ble raskt enighet om at den beste måten å få klærne til å tørke raskere faktisk starter i vaskemaskinen.

Som en bruker skriver: "Ekstra spinning er alt, det er utrolig hvor mye vann som kommer ut, virkelig merkbart om ting som jeans og hettegensere."

En annen bruker skriver at hun også bruker det ekstra spinnet, men at det er viktig å ikke overfylle vaskemaskinen når du bruker det endelige programmet.

Til slutt anbefaler en annen bruker å dra nytte av høstvinden som en gratis energikilde. Når det ikke er frost i luften ennå, kan en dag ute i vinden, ifølge henne, gjøre underverker for tørketiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.