På hvilken side skal knekkebrødet smøres? Wasa gir svaret her

05/09/2023 21:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå kommer Wasa med en offisiell kunngjøring.

Det er noen spørsmål i livet som ser ut til å forbli uløste til noen endelig kaster lys over dem. Et av disse mysteriene har lenge vært hvilken side av Wasa-knekkebrødet som skal spres. Er det den flate siden eller den med hullene?

Vel, frykt ikke, for Wasa har endelig bestemt seg for å dele hemmeligheten om hvordan du kan nyte dette sprø brødet best.

Det skriver Sosialnytt.

Noen har kanskje jevnlig stått overfor dette dilemmaet: Skal du smøre eller kjøttpålegg på den hule siden av knekkebrødet, eller skal du snu det slik at den flate siden er oppe? Det ser ut til å være en meningsforskjell i dette spørsmålet, men nå er det en offisiell uttalelse fra Wasa.

Ifølge Kim Hang Cao, produktsjef i Wasa Norge, har knekkebrød egentlig to sider – en ukedagsside og en helgeside.

– På Wasa sier de at knekkebrød har en ukedagsside og en helgeside. På hverdager kan det være greit å legge et tynt lag på den flate siden. Men når helgen kommer og du vil unne deg litt mer, kan du spre den tykkere og la den hule siden vende oppover, forklarer Kim Hang Cao til Kiwi.

Er du en av dem som har spist det «feil»?

Det viser seg at spørsmålet om hvordan å spise et bestemt produkt kan være en kilde til oppvarmede diskusjoner og utvekslinger. Dette er ikke første gang et slikt tema har vakt oppsikt.

For noen år siden var det for eksempel en livlig debatt om Jaffa-kaker, de populære sjokoladebelagte kjeksene med appelsinfyll.

Mange har lurt på om Jaffa-kaker bør regnes som kjeks eller kaker. Men en annen overraskende debatt har rast om hvilken side av Jaffa Cakes som skal være oppover og hvilken som skal være nedover. Svaret på dette spørsmålet ble avslørt av en mann ved navn David, som delte en samtale med produsenten av Jaffa Cakes i Facebook-gruppen "Tips og ideer til familielåser".

David hevdet at han hadde rådført seg med produsenten av de elskede kakene og delt et skjermbilde av dialogen.

Ifølge produsenten bør Jaffa-kaker nytes med sjokoladesiden ned.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.