Radiatortriks holder varmen inne i hjemmet: Koster ingenting og er svært effektivt

04/11/2023 14:00

Emma Sletta

Livsstil
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Smart triks kan holde på varmen.

Med vinterkulden i horisonten og radiatorer som begynner å bli hjemmets dyreste investering på grunn av stigende priser, er det på tide å tenke på å holde varmen inne i hjemmet og energiregningene nede.

En oppfinnsom mor har delt sitt geniale triks på TikTok for å holde varmen inne, uten å blokkere radiatorene eller slippe inn trekk.

Mange av oss har nok radiatorer plassert under vinduer, og når gardinene trekkes for, kan det hindre varmen i å spre seg effektivt i rommet. Sparsommelige Tallulah Hoolihan har funnet en enkel løsning på dette vanlige problemet: et hjemmelaget utkast ekskluderer.

Dette smarte trikset er enkelt og effektivt. Ved å plassere en hjemmelaget trekkfritaker ved vinduet, kan du forhindre at kald luft kommer inn og samtidig la varmen sirkulere fritt.

Tallulahs oppfinnelse er ikke bare økonomisk, den er også miljøvennlig, da den bidrar til å redusere energiforbruket.

Med skyhøye energipriser er det viktigere enn noensinne å finne måter å spare på oppvarmingsregninger. Så følg Tallulahs eksempel og lag din egen trekkekstraktor.

Dette smarte trikset kan hjelpe deg med å holde både varmen og pengene inne i hjemmet ditt mens du nyter en koselig og økonomisk vinter.

Så ta fatt på prosjektet og ikke la varmen slippe ut eller trekke inn i hjemmet ditt denne vintersesongen!