Rengjørings ekspert forteller: Altfor mange glemmer å rydde disse områdene

10/01/2024 07:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sett disse stedene på sjekklisten neste gang hovedrengjøring står på kalenderen.

Mens mange av oss setter pris på den terapeutiske effekten av å forvandle hjemmene våre fra kaos til renslighet, avslører rengjøringsekspert Libby Wharton at det er visse steder de fleste overser.

Wharton, kjent for sine rengjøringstips og -triks, avslørte i en nylig video på TikTok stedene som ofte blir neglisjert, og hun understreket viktigheten av å rengjøre områdene vi berører daglig. En av de største synderne er håndtak og dørhåndtak.

"De blir berørt hver dag, og du rengjør dem sjelden," forklarte Libby og la til: "Jeg bruker antibakteriell spray på min." Et annet oversett element er kjæledyrskåler.

Wharton oppfordret kjæledyreiere til å være oppmerksomme på bakterier, og forklarte: "Hundeskåler eller kjæledyrskåler eller noe sånt - det er mange bakterier som vokser i disse. Selv om du vasker dem regelmessig, er de sannsynligvis veldig, veldig skitne."

Andre elementer på listen hennes inkluderer kjøkkensvamper, som kan inneholde millioner av bakterier, og tregjenstander som skjærebrett, som er perfekte steder for bakterier å vokse. Libby anbefalte å bruke antibakteriell spray for å bekjempe de skjulte bakteriene.

"Det er bare mange steder i hjemmet ditt som er veldig skitne, og de har mye flere bakterier på seg enn du er klar over."

Selv om mange av oss streber etter et rent hjem, er det lett å overse disse kimpunktene. Libbys råd? "Antibakteriell spray, folkens - bare bruk den."

Du kan se hennes mange gode tips i videoen her:

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.